04 September 2012

* Baju Raya Yam *

 
 
hai semua....dah lama yam tak update blog ni...sunyi ja...maaf la lama yam tak update blog..bersawang dah blog ni...tak sempat...kesempatan ini yam nak ucapkan  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN.. sempat lagi kan?:)...maaf lambat ucap sebab sempat bukak blog..sebab waktu tak mengizinkan..insyallah selepas ini yam akan selalu update...Insyallah...wahh!!banyak merapu lak..hehehe...ok hari ini yam nak tunjuk baju Raya yam yang jahit sendiri..tahun ni tema 1 Malaysia..huhu..sebab kakak-kakak ipar yam mengandung..rugi lak depa kata buat baju..sebab badan makin ke depan..hihi...tak sabar yam tunggu bulan 11 ni..sebab yam nak dapat anak saudara baruuu..!!!2 orang taw..anak sendiri lambat lagi..:)..yam dah berangan nak beli barang baby..macam yam lak dapat anak..hihi..ok lah dok merapu ja yam ni..nanti orang baca pun bosan..ni yam nak tunjuk baju Raya yam tahun ini..baju ni siap lambat.esok dah nak raya.memang kalut la yam jahit..sehari yam mengadap baju ni ja.lenguh tangan ni.nasib yam dah beli manik&yam tampal bunga pink kecik-kecik tu..design yang ada dalam kepala otak ja..huhu...alhamdulilah jam 2 pagi dapat jugak siap..ada banyak lagi tempahan yg yam tak masukkan lagi,nanti yam masukkan yer...ok jom Cuci mata....:)
 
  



1 SET DENGAN TUDUNG :)




 
 
 
 
 ok...nanti jumpa lagi...salam semua...:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam