28 Disember 2011

* Manik Bunga Mekar *



hai semua..apa khabr..?
maaf la lama yam tak update blog ni...
sibuk sama...nak pergi berjalan-jalan lagi..


itu tak sempat nak update  blog hodoh ni 
yam baru ja balik melancong..
berjalan-jalan ke melaka..
tapi gambar tak ada kat yam..
coz kemera pinjam katakan..(tak mampu nak beli lagi:))
HP ada..saja ja tak mau penuhkan memori..huhu
nanti gambar dah ada yam letak lam blog...
nak tengok ke?
mungkin tak nak tengok kan?semak ja..
hahahaha
ada yam kisah...
sudah la yam dok merapu tak tentu pasal...
hari ni yam nak tunjuk baju yang yam dah siap jahit manik
tuan baju nak simple ja...
kalau ikut yam mesti nak letak VOTE punya..
baru macam mak datin katakan...hehehe
jom cuci mata kawan-kawan..
harap tuan punya baju puas hati la dengan hasil yam tak seberapa teror lagi
jom3...
 


 




















♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam