14 Disember 2011

* Baju Akad Nikah simple *


hai-hai....
apa khabaq...?...
chat belaka ka?..:P
maaf la lama yam tak update blog yam nie...bz kerja katakan..
macam-macam kena buat..
nak keluar jalan-jalan lagi..hihi..
laptop rosak sama..tak tahu la bila nak yam nak betulkan otak dia..hihi..
ish!!...apa yang yam dok merepek ni..bosan orang nanti...
nanti menyampah lak...hahahaha..
hari ni yam nak tunjukkan baju akad nikah sepupu yam..
dia nak simple ja..tak mau brand2 sangat..
aku kalau boleh nak bagi vote ja...
baju aku nanti bagi vote ler...(berangan ja lebih)
ada aku kisah hahahaha...
sudah-sudah la yam dok merapu..
ok lah jom cuci mata ngan baju yam buat ni..

''
''
''
''






ok daaa...............salam....



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Catat Ulasan
Hak Cipta Terpelihara Csmaryam