28 Disember 2011

* Manik Bunga Mekar *



hai semua..apa khabr..?
maaf la lama yam tak update blog ni...
sibuk sama...nak pergi berjalan-jalan lagi..


itu tak sempat nak update  blog hodoh ni 
yam baru ja balik melancong..
berjalan-jalan ke melaka..
tapi gambar tak ada kat yam..
coz kemera pinjam katakan..(tak mampu nak beli lagi:))
HP ada..saja ja tak mau penuhkan memori..huhu
nanti gambar dah ada yam letak lam blog...
nak tengok ke?
mungkin tak nak tengok kan?semak ja..
hahahaha
ada yam kisah...
sudah la yam dok merapu tak tentu pasal...
hari ni yam nak tunjuk baju yang yam dah siap jahit manik
tuan baju nak simple ja...
kalau ikut yam mesti nak letak VOTE punya..
baru macam mak datin katakan...hehehe
jom cuci mata kawan-kawan..
harap tuan punya baju puas hati la dengan hasil yam tak seberapa teror lagi
jom3...
 


 




















♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

19 Disember 2011

* Penipu Punya Orang *

 



 

hai semua..
hari ni yam nak citer satu al-kisah yang membuat nak (&^&*(*&)
geram sangat!!!

DAAAMMMMM!!!!!
 
pagi semalam yam ada terima 1 call...
 
no misteri..pajang ja no dia...
 

*no misteri  : salam saya dari pusat celcom nama(!@$%^&)..saya diberitahu no    cik   (!@##$$%%^)terpilih  dan MEMENANGI CELCOM TEMPAT 3 sebanyak RM 5000.00 (dalam hati aku..wah best yer,...tengah duit kurang ni..hihi..tapi terpikiaq gak betoi ka..)
*aku            : ya itu no saya...betoi ka encik...macam tipu ja...
*no misteri   : betoi cik...(nama aku tak sebut pown..pelik gak)...cik dikendaki pergi ke mesin ATM...sebab saya nak masukkan duit.(lam hati..asal celcom ni tak bagi cek ja..@dtg umah aku)
*aku            : encik tak pergi bank tak apa ka?asal tak bagi cek...
*no misteri   :tak boleh cik..ni prosedur kami(pelik gak aku..ni mesti penipu punya..cakap pown pelik indo)..rumah cik ke bank berapa jam?
*aku            :1 jam (tipu hihi)
*no misteri   :boleh cik bertolak sekarang?
*aku            :tak boleh saya berkerja sekarang..
*no misteri   :lam kad cik ada kredit tak?(amboi2..ni macam nak ambik duit aku ja)
*aku            :ada banyak ribu..(hahahahahha)
*no misteri   : ok bagus cik...pukul berapa cik nak bertolak
*aku            :pukul 12.15 tgh hari..
*no misteri   :ok nanti saya akan cal cik kembali
dok jam 12.15 no misteri 2 cal aku balik....nak duit kau la 2..(hahahahaha)
*no misteri   :cik berada dimana sekarang
*aku            :kat balai polis(hihihi)
*no misteri   :rrrrr(tergagap kau)..boleh cik pergi mesin ATM sekarang?
*aku            :boleh tak saya tak mahu duit Rm5000.00?
*no misteri   :cik tak nak ka?
*aku            :encik ni dari mana?
*no misteri   :saya dari (%^&$&^*)..dari Pusat Petronas
*aku            :ai encik tadi kata celcom..ni tiba2 dari petronas kenapa lak?
*no misteri   :bukan-bukan dari celcom(gagap kau)
*aku            :kalau duit saya nak sedekah kat anak-anak yatim kat indonesia boleh tak(kihkihkih)
*no misteri   :tak menyesal ke cik tak ambil duit ni?
*aku            :tak apa saya tak menyesal..dapat pahala apa bagi kat anak yatim..& saya  dah report polis kerana anda penipu!!!..
*no misteri   :ererreerr(gagagap hahahahah)
*aku            :terima kasih banyak2 la encik yer..duit 2 saya sedekah kat anak-anak yatim ...jangan lupa letak nama saya atas cek 2..(hihihihi) 
*no misteri    :kejab cik....
*aku             :apa cik..aku tak bisa....(hahahahahahhaha..aku letak terus telefon..padam muka tipu aku sangat....)

tutututttttttttttttttttttttttttt



dah la...malas nak taip..macam2 yam kata..hahahaha(coz malas nak taip)
geram toi.....
sapa-sapa dapat cal no misteri@no panjang ja..jangan la cepat percaya sangat kalau dapat duit 2..semua itu penipu ja....
nasib yam tak jadi mangsa...
padam muka ko penipu!!
hahahahahah
k lah jumpa lagi...
salam semua
 





♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

14 Disember 2011

* Baju Akad Nikah simple *


hai-hai....
apa khabaq...?...
chat belaka ka?..:P
maaf la lama yam tak update blog yam nie...bz kerja katakan..
macam-macam kena buat..
nak keluar jalan-jalan lagi..hihi..
laptop rosak sama..tak tahu la bila nak yam nak betulkan otak dia..hihi..
ish!!...apa yang yam dok merepek ni..bosan orang nanti...
nanti menyampah lak...hahahaha..
hari ni yam nak tunjukkan baju akad nikah sepupu yam..
dia nak simple ja..tak mau brand2 sangat..
aku kalau boleh nak bagi vote ja...
baju aku nanti bagi vote ler...(berangan ja lebih)
ada aku kisah hahahaha...
sudah-sudah la yam dok merapu..
ok lah jom cuci mata ngan baju yam buat ni..

''
''
''
''






ok daaa...............salam....



♥ Thanz sudi baca!Jangan lupa tinggalkan komen ♥

Hak Cipta Terpelihara Csmaryam